Legally Blonde door Djemm! op 7, 8 en 9 oktober 2016 in De Leest

De kwaliteit van Jongerenmusicalgroep Djemm! is inmiddels in geheel Nederland bekend. Niet voor niets zijn er diverse leden in de afgelopen jaren doorgestroomd naar beroepsopleidingen en naar professionele producties als o.a. Miss Saigon, Wicked, Shrek en Flashdance. Regisseuse en choreografe Aukje van de Wiel en muzikaal leider Ruud Verkoeijen zullen ook dit jaar als professionals weer de creatieve breinen zijn die de groep naar een grote hoogte zullen laten groeien. Dit jaar ondersteudn door Edit Bartos als repetitor em vocal coach. Met leuke en afwisselende spel-, zang- en dansoefeningen wordt in de eerste weken gewerkt aan een basistechniek. De repetities zijn op iedere vrijdagavond van 19.00 tot 22.30 uur. Op deze avonden komen iedere keer het spel, de zang en de dans aan bod. Hierdoor zijn de repetities erg afwisselend en zeer leerzaam. De jongste Djemmer is 15 en de oudste 30 jaar. Meer info via info@djemm.nl.

Het laatste nieuws

Een yogales speciaal voor ouderen (hoewel iedereen welkom is!)

Iedere dinsdagochtend is er een yogales speciaal voor ouderen. Het accent ligt op eenvoudige oefeningen waaronder training van het evenwicht, versoepeling van het lichaam ademverruiming en verbetering van het vermogen om te ontspannen.

Lees meer >

Zumba, jongeren, kinderen en jeugd dans bij Double You Dance!

Zumba nog ook overdag (dinsdagochtend) !

Lees meer >

Legally Blonde door Djemm! op 7, 8 en 9 oktober 2016 in De Leest

Jonge musicaltalenten met passie Na diverse audities is Djemm! 2016 tot stand gekomen. 21 jongeren uit de gehele regio werden toegelaten en zijn afgelopen januari met veel enthousiasme begonnen. De feel good musical Legally Blonde staat op het programma en daar hebben ze allemaal heel veel zin in!

Lees meer >

De Tovenaar van Oz 6,7 en 8 januari 2017

De Notenkrakers brengen opnieuw een geweldig musicalspektakel!

Lees meer >