DSC_0013.JPG

Djemm!

Word onze vriend en Like ons ze veel als je wilt :)

https://nl-nl.facebook.com/DJEMM.Waalwijk

of bezoek onze website: www.djemm.nl

Nieuwe productie 2015: Bad Girls! 2,3 en 4 oktober 2015 in theater De Leest

Vrolijke musicalproductie PROOST! was enorm succes op 3,4 en 5 oktober 2014 in theater De Leest! Ga naar onze site voor de referenties en foto's!

Djemm! is een musicalgroep uit Waalwijk. De groep 2014 bestaat uit enthousiaste jongeren tussen de 15 en 25 jaar uit de gehele regio Den Bosch-Waalwijk-Tilburg. Elk jaar zetten we na intensieve workshops en repetities een productie op de planken. De productie die we op 3,4 en 5 oktober met heel veel succes op de planken hebben gebracht was "Proost!". De getalenteerde jonge djemmers hebben onder regie / choreografie van Aukje van de Wiel en muzikaal leider Ruud Verkoeijen deze productie met heel veel overtuiging uitgevoerd! Foto's staan onder het kopje Musicals Proost! Een geweldig live orkest maakte de vorstelling compleet. De repetities zijn op iedere vrijdagavond van 19.00 - 22.30 uur in theater De Leest in Waalwijk. Nadere informatie via 0416-333579 (Toine van de Wiel) of via info@djemm.nl In januari en februari 2015 zijn er nog audities voor Djemm! 2015. Inschrijven kan via het inschrijfformulier wat op deze site is te vinden.

Samen met leeftijdsgenoten werken aan een nieuwe productie en daarbij heel veel leren aangaande de verschillende disciplines maar ook zeker je onzekerheden overwinnen; dat is DJEMM!

Ook als voortraject voor de Fontys dansacademie richting musical of muziektheater is Djemm! de enige juiste opstap!

Een inschrijfformulier is te vinden op deze site alsmede het reglement met daarin o.a. de kosten voor 1 jaar Djemm!

Onze gebruikers