Next

Musicalvereniging Next Waalwijk is een zanggroep van ca. 40 personen in alle leeftijden, die al meer dan 25 jaar op een enthousiaste en professionele wijze met musical bezig zijn.

Wij streven ernaar om eens in de 2 jaar een muziektheaterproductie te brengen in Theater De Leest in Waalwijk. In de afgelopen jaren hebben wij onvergetelijke en succesvolle uitvoeringen gehad van o.a. Anatevka, Oklahoma, VIPS, Pippin, Sweeney Todd, The Scarlet Pimpernel, De 3 Musketiers en Een-Twee-Driessen.

Het is ons beleid dat alle rollen in een productie door eigen leden zullen worden ingevuld. Zij worden daarbij ondersteund door een enthousiaste dirigent, repetitor en regisseur.

Tijdens het jaar tonen we ook nog onze sociale kant door Liefdadigheidsoptredens bij resp. Hospice Francinus de Wind en Zorgcentrum Eikendonk. Daarnaast doen wij graag mee aan allerlei culturele manifestaties in Waalwijk en omstreken.

We treden jaarlijks op bij resp. “Klassiekers ontmoeten Carnaval” in ’t Bourgondisch Hof en bij de Kerstmisviering in de kerk van Parochie Sint Jan de Doper in Waalwijk. Dit jaar bereiden wij ons voor op onze nieuwe productie “Ge meent et” op 22,23 en 24 oktober 2015.

Houdt u van zingen en wilt u ook eens meedoen aan onze activiteiten met als hoogtepunt eens in de 2 jaar een uitvoering in Theater De Leest, kom dan eens geheel vrijblijvend met ons gezellige musicalkoor kennismaken.

Wij repeteren op dinsdagavond van 20.00 tot 22.15 uur in Verenigingsgebouw

De Ouwe Toren, Loeffstraat 107 in Waalwijk.

Vooral mannelijke leden, maar ook vrouwelijke leden zijn van harte welkom om eens een repetitie bij te wonen.

Namens het bestuur van Musicalvereniging NEXT Waalwijk,

Sjaak Kerkhof, secretaris.

Telefoon 0416-335805

Onze gebruikers