DSC_0318.JPG

Dansstudio Double You Dance

Vind je het leuk om te dansen, hou je van gezelligheid, kies je voor kwaliteit en/of wil je gewoon lekker bewegen:

Kom dan naar Double You Dance!

Voor iedere leeftijd is er dansplezier te beleven. Van peuters tot volwassenen. Van kids dans tot zumba.

Dansen bij Double You Dance geeft energie en veel variatie. Wij bieden een afwisselend en onderhoudend programma voor kleuters (bewegen op muziek), kinderen en tieners (Jazz – Afro Jazz – Musical Jazz – Streetdance / Hiphop), voor jongeren en volwassenen en Zumba!

De groepen vanaf 16 jaar maken zelfs kennis met een combinatie met moderne dans, klassiek ballet, tap en een vrije stijl (hiphop, streetdance, musicaldans etc.) Dat betekent meer stijlen in 1 dansjaar binnen 1 programma en voor 1 bedrag.

Hoe meer stijlen je danst, the Double You Dance!

Aukje van de Wiel, eigenaresse en tevens docente, streeft naar een leuke en gezellige omgeving om in te dansen. Ze heeft al veel ervaring opgebouwd door al jaren de choreografie te verzorgen bij kindermusicalgroep De Notenkrakers en jongerenmusicalgroep Djemm!

Twee jaar lang volgde zij lessen aan de MusicAllFactory en ook heeft ze de opstapcursus dans aan de Fontys gevolgd, beide te Tilburg. In 2010 studeerde zij af aan de Fontys Hogeschool voor de kunsten, richting musicaltheater.

Daarnaast heeft zij in de musicals “Hoe overleef ik mijn eerste zoen" en “Spangas Live" gespeeld in de rollen van Sascha en Elfie. In de laatstgenoemde productie functioneerde ze ook als dance captain.

Alle info over de cursussen: http://www.doubleyoudance.nl

Onze gebruikers