ali_baba_1_.jpg

De Notenkrakers

Bezoek onze website www.denotenkrakers.nl of onze facebook pagina

https://www.facebook.com/Notenkrakers

Nieuwe titel bekend!!!

Anna en de Koning van Siam

Op 15, 16 en 17 januari 2016 zullen de kids van De Notenkrakers weer een fantastische familiemusical op gaan voeren in theater De Leest in Waalwijk.

Met alweer haar 18e musicalproductie staat Kindermusicalgroep De Notenkrakers begin januari 2016 in theater De Leest op de planken. De aantekeningen van Anna Leonowens, die enkele jaren aan het hof van Siamverbleef, vormen de basis voor deze nieuwe familievoorstelling die door 55 enthousiaste kids gespeeld, gedanst en gezongen gaat worden.

Een leuk en meeslepend verhaal, speciaal voor de kids van De Notenkrakers bewerkt tot een musical voor het hele gezin!

Een vlotte en vooral ook humoristische musicalversie. De sfeer uit het verre Oosten van het oude Siam herleeft in de fraaie decors en kleding. Sprookjesachtiger kan haast niet! De 55 kinderen van De Notenkrakers nemen u mee met hun zang, dans en spel naar de belevenissen van Anna, haar kinderen, de koning van Siam, zijn echtgentes, zijn 67 (!) kinderen en zijn paleispersoneel. Een familiemusical met mooie liedjes, spetterende dansen en een sprookjesachtig verhaal! Kindermusicalgroep De Notenkrakers is de winnaar van een Amateur Musical Award 2014!

Al vele jaren worden de voorstellingen van De Notenkrakers gezien als 'Joop van den Ende' waardig. In de fantastische decors en kleding brengen de kinderen (8 tot 16 jaar) jaar na jaar super meeslepende uitvoeringen.

Kaartverkoop via www.deleest.nl. Ook zijn kaarten te bestellen via het bespreekbureau van De Leest via 0416-331751 (11.00 – 14.00 uur). De voorstellingen zijn op 15, 16 en 17 januari 2016.

Over Ali Baba:

Rondom de jaarwisseling verbleven de 48 kinderen van De Notenkrakers, in de leeftijd van 8 tot en met 16 jaar, maar liefst 5 dagen in theater De Leest in Waalwijk. Ze hebben daar met heel veel succes 5 keer de musical Ali Baba en de 40 rovers opgevoerd. Lees hiernaast de recensie!

Het was alweer de 17e musicalproductie van en door De Notenkrakers!

Bij de allereerste uitreiking in Nederland van de Amateur Musical Awards heeft Kindermusicalgroep De Notenkrakers 1 Award uitgereikt gekregen en 1 nominatie verdiend! De galavoorstelling, die mede werd opgeluisterd door een optreden van De Notenkrakers, was op maandag 24 maart 2014 in het DeLaMar theater in Amsterdam. Hiermee heeft de groep zich binnen de top van Amateur Musicalgezelschappen in Nederland gevestigd! Wow!

Na de zeer succesvolle uitvoeringen van 'Ronja de Roversdochter' in 2011, 'De nieuwe kleren van de keizer' in 2012, 'De Aristokatjes' in 2013 en 'De Prinses en de Griezelgrot' in 2014 is de musicalgroep erg blij en trots dat de regie en choreografie opnieuw in de vertrouwde en deskundige handen was van Aukje van de Wiel met assistentie van Maxime Klijn. Ruud Verkoeijen tekende wederom voor alle arrangementen en voor de koordirectie. Het hele jaar is het creatief team druk in de weer geweest om de teksten, de zang en de pasjes in te studeren.

De CD (€ 7,50) en de DVD (€ 15,00) is te bestellen door het sturen van een mailberichtje naar info@denotenkrakers.nl U ontvangt bericht wanneer u de CD/DVD tegen betaling af kunt halen.

Onze gebruikers